Elkészítés: Egy nagy tálba reszelem a narancsok és a citrom héját, levüket kifacsarom. Belekeverem a kakukkfüvet, a borsot, sót és a lereszelt fokhagymát, majd adok hozzá egy evőkanál olívaolajat. A csirkecombokat beleforgatom ebbe a pácba, és hűtőben legalább egy órát érlelődni hagyom.
Amíg a csirke pihen a pácban, felkockázom a krumplit, a paradicsomot és a cukkinit, karikázom a hagymát, és a fokhagymagerezdeket is legalább félbevagdosom. A felaprított hozzávalókat összekeverem, sózom, borsozom.
Az egyszerűség kedvéért kivajazok egy nagy tepsit, az egyik felébe teszem a csirkecombokat, a másikba a zöldségeket. A zöldségekre rászórom a zsályaleveleket meg a rozmaringot, a csirkét meg kissé meglocsolom a páclevével, majd lefedve, közepes fokozaton párolom a sütőben, amíg megpuhul. Utána a fedőt eltávolítva pirítom még, miközben a zöldségeket néha megkeverem, a csirkét meg a maradék páclevével locsolgatom, amíg a teteje szép piros lesz.
Aki nem szereti a *keveredést*, sütheti a csirkét serpenyőben is, bár így lemond a páclével való locsolgatás tagadhatatlan előnyeiről.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.