Elkészítés: A padlizsánt kisujjnyi csíkokra vágjuk, tésztaszűrőbe tesszük, besózzuk, összeforgatjuk, és 20 percet állni hagyjuk, amíg a levét kiereszti.
A csirkét megtisztítjuk, megmossuk, szárazra töröljük, és feldaraboljuk 6-8 részre. Olívaolajon sárgára pirítjuk a finomra vágott fokhagymát és a szalonnát. Beletesszük a csirkedarabokat, és erős tűzön megpirítjuk, azután fehérborral meglocsoljuk. Amikor a levét elforrta, hozzáadjuk a lehéjazott, kis kockákra vágott paradicsomot és a leöblített padlizsánt. Sózzuk, borsozzuk, puhára pároljuk.
Megszórjuk a petrezselyemmel, majd tálaljuk főtt tésztával, de akár párolt rizzsel is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.