Elkészítés: Összerakjuk kedvenc grillsütőnket, faszenet teszünk bele, és alágyújtunk. A szüzet kisujjnyi vastagon felszeleteljük, gyengéden megveregetjük, a fűszersóval meghintjük. Vékonyan felszeleteljük a marhanyelvet, a fokhagymát megtisztítjuk, és összezúzzuk. Összekeverjük az olajjal, ellenőrizzük parazsunk hőfokát, és magukhoz veszünk valami frissítőt.
Elkészítjük nyársainkat: a szűzszeletekre 1-1 szelet marhanyelvet fektetünk, ügyesen feltekerjük, majd az olajbogyóval váltakozva felnyársaljuk. Megkenegetjük a fokhagymás olajjal, majd grillrácsra tesszük, kenegetve-forgatva szép pirosra sütjük.
Kínáljunk mellé pirítóst, friss idénysalátát és száraz, könnyű homoki vörösbort.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.