Elkészítés: A burgonyát meghámozom, kockákra vágom. A paradicsomot, a fetasajtot is felaprítom. A fokhagymát és az olívabogyót félbevágom, a vöröshagymát karikákra. A tepsit kivajazom, belerakom a burgonyát, a fetasajt 3/4 részét, az egyik paradicsomot, a fokhagymát, a vöröshagymát és az olívabogyó nagy részét. Megszórom zsályával, rozmaringgal, sóval, borssal, ízlés szerint. Ujjnyi vastagon öntök bele vizet. Jól összekeverem a tepsi tartalmát, majd forró sütőbe téve, nagy lángon legalább 30-35 percig sütöm, néha megkevergetve. Ha megpuhult a krumpli, leöntöm róla a vizet. A tetejére díszítésnek teszek még paradicsomot, fetasajtot, olívabogyót. Esetleg egy szál rozmaringot és zsályát.
Készíthetünk mellé öntetet 1 pohár kefirből (vagy tejfölből), apróra vágott petrezselyemzölddel, egy kis fokhagymakrémmel (vagy 1 gerezd fokhagymával) és oregánóval ízesítve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.