Elkészítés: A vöröshagymát apró kockákra vágva üvegesre dinsztelem a zsiradékon. Ezután hozzáadom a durvára vágott medvehagymát, kicsit megfonnyasztom, és vízzel felöntve, húsleveskockával dúsítva, borsozva kb. 15-20 perc alatt készre főzöm az alapot.
Ha kész, leveszem a tűzről, és botmixerrel simára turmixolom. Visszateszem a tűzre, felforralom, és hozzáöntöm a tejszínt. Ha ez is összeforrt, beleöntöm a felkockázott kucsmagombát, és kb. 15 percig főzöm még vele a levest. Nem baj, ha kicsit roppanósnak érezzük a gombát, úgy a jó.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.