Elkészítés: A hagymát apróra vágom, a burgonyát megpucolom, a medvehagymát megmosom. Olajon megpirítom a hagymát, hozzáadom a kockára vágott burgonyát, felöntöm a zöldséglevessel, sózom, borsozom. Amikor a burgonya már majdnem megfőtt, hozzáadom a medvehagymát. Ha a burgonya puha, botmixerrel összeturmixolom a levest. Kb. fél dl tejszínt öntök hozzá, és egyszer felforralom.
A tálaláshoz serpenyőben olaj nélkül megpirítom a mandulát, és a kész levesre szórom.
2024.11.29.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.