Elkészítés: Megdinszteljük üvegesre a karikára vágott zöldhagymát pár kanál olívaolajon, majd rászórjuk a rizst. Picit pirítgatjuk, majd amikor a rizs fényesen csillog, hozzáöntünk 1 merőkanál forró zöldségalaplevet. Fontos, hogy az alaplé forró legyen végig, éppen ezért lassú tűzön tartjuk, épp csak forrdogálva, magunk mellett a kályhán.
Az első kanál levest a rizs hamar felissza, így megkeverjük párszor, és ismét forró levet öntünk rá. Keverés, felöntés, keverés, felöntés, nos ez így megy addig, amíg a zöldségalaplé elfogy, a rizs pedig megpuhul. Nos, nem teljesen, inkább olyan al dentére, mint a jó spagetti.
Akkor hozzáadjuk a megmosott és felaprított medvehagymát, a vajat és a főzőtejszínt. Ezzel még forraljuk, folyamatosan kevergetve, majd beleszórjuk a reszelt parmezánt, és levesszük a tűzről.
Lefedve még 5 percet hagyjuk, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.