Elkészítés: A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük.
A mártáshoz megolvasztjuk a margarint, és kevés lisztet csomómentesre keverünk benne. (Nem kell sok ideig, (arany)sárga legyen, és ne barna, szóval ne pirítsuk meg.) Felöntjük 2 dl tejszínnel és felforraljuk. Ízlés szerint sóval, borssal ízesítjük. (Tejet is használhatunk.) Majd a tűzről levéve belekeverjük a reszelt sajtot és a natúr sajtkrémet. (Nekem kicsit sűrű lett, ha hígabbra szeretnénk csinálni, akkor több tej(szín)t használjunk.)
A cukkinit megmossuk, végeiből 1-2 cm-t levágunk, felkockázzuk, és kevés olívaolajon serpenyőben megpirítjuk/megsütjük. Mielőtt elzárnánk alatta a tüzet, egy kis grill zöldség fűszerrel megszórjuk.
A tésztára merjük a mártást, majd rá a pirított cukkinikockákat. Megszórhatjuk akár petrezselyemmel is, vagy plusz reszelt sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.