Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjéből kemény habot verünk. A sárgákat a cukorral és az olajjal jól kikeverjük, mehet bele a többi hozzávaló, végül a keményre vert hab. 170 fokon nagy, lapos tepsiben piskótát sütünk, kb. 12 perc alatt.
Amíg sül a piskóta elkészítjük a krémet. Egy nagyobb tálban összekeverjük a hozzávalókat, a végén hozzáadjuk a zselatin fixet is, és mehet a hűtőbe.
A meggybefőtt levét egy tálba szűrjük, ehhez adjuk a másik zselatin fixet, kikeverjük, és mehet a hűtőbe.
Ha kihűlt a piskóta, félbevágjuk, tálcára rakjuk, mehet rá a túrós krém fele, piskóta, majd a maradék krém. A tetejét meggyszemekkel kirakjuk, és a meggyes zselét rákanalazzuk. Érdemes keretbe tenni dermedésig, hogy ne csússzon szét. Pár óra hűtés után szeletelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.