Elkészítése: A kekszet daráljuk le, és gyúrjuk össze 20 dkg vajjal, 15 dkg porcukorral, illetve a befőttlével. A tésztát egy porcukorral meghintett alufóliára tesszük, és azon nyújtsuk ki 4-6 mm vastagra. A maradék 10 dkg vajat habosra keverjük a maradék 10 dkg porcukorral, majd beledolgozzuk a rumot és az apróra vágott meggyet. Ezt a krémet kenjük rá a tésztára, majd azt (a fólia segítségével) tekerjük fel, (fóliába csavarva) 2-3 órára tegyük jégszekrénybe.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.