Elkészítés: A réteslapot nagy pogácsaszaggatóval kiszúrjuk, és a sütőben világos aranysárgára sütjük.
A lapokat egy kevés félig felvert tejszínnel megcsöpögtetjük, és 3-4 lapot összerakunk egy rétegnek. Erre körkörösen ráhalmozzuk a magozott meggybefőttet. A meggyet a félig felvert tejszínnel megcsepegtetjük, pici fahéjjal megszórjuk. Erre jön a következő 4 réteg réteslap, amelynek tetejét porcukorral megszórjuk.
A megmaradt meggybefőtteket félbevégjuk. A fehér csokoládéból csokoládéforgácsot készítünk.
Tálaláskor a meggyes rétestortácskát a tányér felső részére helyezzük. Elé átlósan sort rakunk a félbevágott meggyszemekből. A sor elé a csokiforgácsból kis fészket alakítunk ki, melynek tetejére kerül a jégkrémgombóc.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.