Elkészítés: A habtejszint a vaníliás cukorral kemény habbá verjük, és hozzákeverjük a tejfölt. Egy közepes méretű kapcsos tortaformába leteszünk 1 réteg babapiskótát, amit a meggybefőtt leszűrt és rumaromával ízesitett levével meglocsolunk. Erre szórunk egy kis meggyet, majd egy réteg krém következik. Kb. három réteget tudunk csinálni, a végén a tetején elsimítjuk a krémet, amit ízlés szerint gyümölccsel vagy tortadíszítővel díszíthetünk. Egy napra hűtőbe tesszük, és levéve a kapcsot lehet szeletelni, mint egy tortát. Ha azt akarjuk, hogy biztos összeálljon a krém, tehetünk bele zselatint is!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.