Elkészítés: A tojásokat elválasztom. A sárgáját a porcukor felével, a vaníliás cukorral elkeverem és hozzáadom a mascarponét. A fehérjét kemény habbá verem (én kézi haberővel szeretem), majd hozzáadom a porcukor másik felét, és óvatosan elkeverem a mascarponés masszával.
A babapikótát hirtelen belemártom a meggylébe (vigyázat, ne ázzon el túlságosan!), majd sorban leteszem egy tálba, rá egy kevés meggy, egy réteg tojásos massza, rászitálok egy kis kakaóport, majd még egy ilyen réteg, és a tetejére is kakaópor kerül. Hűtőszekrényben 1 napig áll el.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.