Elkészítés: Kezdjük a meggyel, hogy legyen ideje hűlni. Magozzuk ki, majd tegyük egy edénybe forrni. Ha szükséges, adjunk hozzá 1 kanál vizet. Cukorral és fahéjjal ízesítsük, majd nagyon kevés hideg vízben elkevert keményítővel sűrítsük. Utána már nem kell forralni, csak addig keverni, míg zselés állaga nem lesz.
A krémhez a mascarponet a tejszínnel keverjük habosra (robotgéppel), amit nem kell előre felverni. Ízesítsük a cukrokkal. Ha nagyon puha lenne, adjunk hozzá egy habfixálót.
Ha kihűlt a meggy, a tálkáinkat béleljük ki fóliával, vagy használjunk tapadásmentes formát. Az aljára rétegezzük a meggyet, majd kenjük rá a mascarponés krémből. A babapiskóta csak az egyik, cukortalan oldalát merítsük bele a rumos kávéba, majd helyezzük a krémre. Utána mascarponét és a végén talpnak újra mártogatott babapiskótát tegyünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.