Elkészítés: A cukrot a tojások sárgájával habosra keverjük, beledolgozzuk a sütőporral elkevert lisztet és a kemény habbá vert tojásfehérjét.
Ezt kikent, lisztezett tepsibe öntjük, a tetejét megszórjuk szeletelt mandulával, megsütjük, és még melegen megkenjük a tetejét mézzel.
Amikor a tészta kihűlt, kétfelé vágjuk.
A krémhez a tejben megfőzzük a pudingporokat, hűlni hagyjuk. Közben a tejszínt keményre verjük, és összekeverjük a kihűlt pudinggal.
A tésztalapra kenjük a krémet, a felső, mandulás lapot felkockázzuk, és a krém tetejére rakjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.