Elkészítés: A hagymákat megtisztítjuk, hosszában kettévágjuk, vékony cikkekre szeleteljük. A paprikákat megmossuk, megszárítjuk, csumájukat eltávolítjuk, és hosszában vékony szeletekre vágjuk - lehetőleg egyformára.
Egy wok serpenyőt felhevítünk, beletesszük az étolajat, majd amikor már meleg az olaj, beleöntjük a paprikaszeleteket, nagy lángon átforgatjuk, megszórjuk a sóval, s pici vizet adunk hozzá. Megszórjuk a cukorral, s amikor elolvad, hozzáadjuk a többi fűszert és az ecetet, végül a hagymacikkeket. Megízleljük. Akkor jó, ha a sós, édes, savanyú és csípős íz egységet alkot.
Sültek mellé salátának, de önálló köretként is tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.