Elkészítés: A zellert megpucoljuk. Először félbevágjuk, majd megint félbe, és így szeleteljük vékonyra. A burgonyát is hasonló méretű, kis szeletekre vágjuk.
Az olajon megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a zellert, lassú tűzön pároljuk kevés ideig. Kicsit később a burgonyát is beletesszük, jól elkeverjük, és kevés víz (kb. fél deci) hozzáadásával puhára pároljuk őket. A zöldségek méretétől függ a párolási idő, kb. 30-40 perc. Közben sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük. A végén az ízeket megturbózzuk az ecettel, de csak óvatosan, kóstolgassuk, hogy kinek mennyire pikánsan ízletes.
Melegen tálaljuk, húsok mellé kiváló köret lehet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.