Elkészítés: A céklát enyhén sós vízbe feltesszük főni. Amikor már kellően megpuhult, leszűrjük és langyosra hűtjük, majd megpucoljuk, és nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük.
Az olajat és az ízlés szerinti mennyiségű fűszereket összekeverjük, majd a nagyobb darabokra vágott csirkemájat beletesszük, és kb. 30 percig hagyjuk pácolódni.
Egy serpenyőbe beleöntjük a bepácolt csirkemájat, majd lassú tűzön, kevergetve készre sütjük. Ezután kiszedjük az olajból, és tálalásig melegen tartjuk.
A visszamaradt olajba beletesszük az előzőleg lereszelt céklát, pár percig kevergetve pároljuk, majd felöntjük a tejszínnel, ha szükséges, utánízesítjük, majd addig pároljuk, hogy a tejszín besűrűsödjön.
A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. Azonnal tányérra tesszük, majd a tetejére kanalazzuk a tejszínes céklát, végül pedig ráhelyezzük a sült csirkemájat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.