Elkészítés: A húst sóval kevés olajon megpirítom, megpaprikázom, pici vízzel felengedem, mehet bele a bors és a fűszerkeverék, a mennyiség attól függ, ki mennyire szereti csípősen. Felengedem az ananászkonzerv levének kb. a felével, a lé lepje el a húst, és egy kicsi maradjon azon felül is. 5-10 percig párolom, majd beleöntöm a kukoricát és az ananászt, és adok neki még 5 percet összefőni.
A krumplit vagy hajában vagy kockára vágva megfőzöm, és az elkészült főtt krumplival összekeverem a ragut. Ez utóbbi lépés elhagyható.
Melegen tálalom, előtte a teteje reszelt sajttal megszórható, ízlés szerint.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.