Elkészítés: A megtisztított hagymát, fokhagymát finomra vágjuk, olajban megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a kétféle darált húst. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és chili fűszerrel megszórjuk. Pici vízzel felengedve megfőzzük a húst.
Tűzálló tálat kiolajozunk. A darált húsos pörköltünket a tál aljára tesszük, erre ráterítjük a leszűrt kukoricát. A szalámit vagy kolbászt csíkokra vágjuk és a kukoricára szórjuk. A paradicsom héját lehúzzuk, először negyedekre vágjuk, majd felszeleteljük. A szalámit beborítjuk a paradicsommal, tetejét megszórjuk sóval, borssal, finomra vágott friss oregánóval. Legfelülre a zsemlemorzsás sajt kerül. Előmelegített forró sütőben 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.