Elkészítés: A combokat megmosom, sózom, borsozom, félreteszem. A krumplikat meghámozom, negyedekre vágom, egy tepsi aljára rakom őket, sózom, borsozom, megforgatom. A krumplikra jönnek a combok, alájuk kevés vizet és kevés olajat öntök. Alufóliával lefedem, betolom a sütőbe, és kb. 30 percig sütöm. Közben elkeverem a citrom levét és a mézet, és amikor a hús már majdnem puha, ráöntöm a keverék felét a combokra és a krumplira. Ha már teljesen puha, ráöntöm a maradék mézes citromot, és visszatolom, hogy megpiruljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.