Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, gáztepsi hátulján 2 lapot sütünk belőle. Még forrón kettévágjuk, így 4 lapot kapunk. A tésztával könnyű bánni, és igazán finom lesz.
A krémhez csomómentesre keverjük a tejet a liszttel és a kakaóval, és sűrű krémmé főzzük. Hozzáadjuk a cukrot is, kevergetve
kihűtjük, majd habosra keverjük a margarinnal.
A máz hozzávalóit alaposan kikeverjük.
A kihűlt lapokat megtöltjük a krémmel. A tetejét bevonjuk a mázzal.
Másnapra bepuhulnak a lapok, ekkor lesz szeletelhető.
Jó sütést mindenkinek!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.