Elkészítés: A tésztához a porcukrot keverjük habosra a tojásokkal a robotgéppel. A fél tábla csokit reszeljük egy tálba, és adjuk hozzá a sütőporral elkevert lisztet. Ha ezt összekevertük, öntsük hozzá a tojásos-cukros habot, és csorgassuk bele a megmelegített mézet (mikróban kb. 1 perc). Ha összedolgoztuk a masszát, akkor kikent, lisztezett - vagy sütőpapírral bélelt - tepsibe öntsük bele, egyengessük el.
Jól előmelegített sütőben kb. 200 fokon 25 percig vagy tűpróbáig süssük (néha szurkáljuk meg villával, hogy kicsit összeessen). Ha szép aranybarnára sült, akkor vegyük ki a sütőből, és hagyjuk hűlni.
Amíg hűl, készítsük el a tetejére a mázat. Ehhez a citromlét annyi porcukorral keverjük össze, hogy nagyjából tejfölsűrűségű legyen.
Vegyük ki a tepsiből a tésztát, és kenjük szét rajta a citromos cukormázat. Pár perc alatt megdermed, és már lehet is bevizezett formanyomóval szaggatni. Ha kiszaggattuk őket, a fantáziánkra bízva a dekor tollakkal, a díszekkel és a megolvasztott csokival bátran díszítsük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.