Elkészítés: A margarint és a mézet egy edénybe tesszük, és szép lassan felmelegítjük. A tojásokat a cukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a tejfölt, a citromlevet és a citrom reszelt héját, majd így is jól összekeverjük. Végül a margarinos mézet is belekeverjük. Lágyabb massza lesz belőle. Tálba tesszük, lefóliázzuk, és másnapig a hűtőben pihentetjük.
Másnap egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd a tésztából diónyi nagyságú halmokat gömbölygetünk, és kicsit távolabb egymástól a tepsibe tesszük. Előmelegített sütőben, közepes lángon addig sütjük, amíg színt vált (világos lesz). Nem szabad túl pirosra sütni, mert kemény lesz!!
Gőz fölött a feldarabolt csokoládét az olajjal felmelegítjük, simára keverjük. A puszedliket beleforgatjuk, kicsit lecsepegtetjük, majd sütőpapírra egymás mellé helyezzük. Hagyjuk teljesen megszáradni, majd jó étvággyal elfogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.