Elkészítés: A vajat összekeverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a két tojást. Ezután hozzákeverjük a lisztet, a szódabikarbónát, a tejfölt, végül a mézet (a mézet olvasszuk folyékonyra). Ha összeállt a tészta, négy részre vágjuk, és négy téglalap alakú lapot formálunk belőle. A tepsik tetejét megkenjük vékonyan vajjal, és a tésztalapot ráhelyezzük, és megsütjük.
A krém elkészítése a szokásos módon történik: a tejet felmelegítjük, hozzáadjuk a pudingport és a cukrot. Ha kész a puding, hűlni hagyjuk, majd ha hideg, hozzáadjuk a vajat, kikeverjük.
Ha a tészták kisültek, megkenjük őket. A legalsó lapot vanília krémmel, a következőt lekvárral,majd a harmadikat újra krémmel. A negyedik lap tetejére olvasztott csokit öntünk. A csoki megszilárdulása után a sütemény már fogyasztható is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.