Elkészítés: A hagymát vékony szeletekre vágom, olajon megfonnyasztom (sőt a hagymával együtt fél marék apróra vágott szalonnacsíkot is szoktam belerakni, de nem szükséges). Ezután a hagymához adom a szeletekre vágott gombát és egy kis petrezselyemzöldjét, természetesen ezt is apróra vágva. Sózom, borsozom, így párolom kicsit, majd ezt követően jöhetnek rá a vékonyra vágott sonkacsíkok. Kicsit összepárolom még az egészet, míg elforrja a levét, ezután adom hozzá a paradicsomlevet, amit ízesítek egy kis cukorral és késhegynyi szerecsendióval. Én jobban szeretem, ha kicsit sűrűbb a szósz, ezért egy kanálnyi lisztet elkeverek annyi paradicsomlével, amennyit felvesz, és ezzel ugymond behabarom.
Nem szoktam kifőzni egy egész csomag makarónit, csak kb. a 2/3-át. Miután lecsepegett a tészta, összekeverem a szósszal, és tálalható, akár reszelt sajttal is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.