Elkészítés: A darált húst olajon megpároljuk. Adunk hozzá sót, borsot és
bazsalikomot. Felöntjük a kockázott konzerv paradicsommal (a levét félretesszük majd a tetejére), és a húst készre pároljuk. Levesszük a tűzről, hozzáadunk 5-6 dkg reszelt sajtot, és jól elkeverjük.
Ezzel töltjük meg a palacsintákat, és sorba egymás alá rakjuk a tepsibe. (Egy kisebb tepsi elég.)
Megkenjük a maradék paradicsomszósszal (amit ízlés szerint fűszerezhetünk bazsalikommal, oregánóval), és bőven meghintjük reszelt sajttal. Csak addig rakjuk a sütőbe, ameddig a sajt ráolvad.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.