Elkészítem a krémet, és hűtőbe teszem dermedni. A tojásokat szétválasztom, a sárgákat egy lábosba teszem, hozzáadom a porcukrot és a vaníliás cukrot, jól kikeverem. Ezután jön hozzá a liszt, jól elkeverem, majd fokozatosan felhígítom a tejjel. Folyamatos keverés mellett sűrűre főzöm. A tűzről levéve belekeverem a vajat, majd lazán beleforgatom a keményre vert tojásfehérje habot.
A tésztához egy lábosba felteszem a vizet forrni, amikor forr, beleteszem a zsiradékot, összeforralom. Egyszerre hozzáöntöm a lisztet, keverem 2-3 percig, amíg elválik az edény falától és szépen összeáll a massza. Ekkor leveszem a tűzről és rögtön belekeverek egy egész tojást. Várok kicsit, hogy hűljön, azután egyenként belekeverem a többi tojást is. Miután az összes tojást beledolgoztam egy kanállal tepsibe halmozom a tésztát, kis távolságra egymástól, pici diónyi adagokat. A tetejüket csúcsosra igazítom. Előmelegített, forró sütőbe teszem. Miután megsültek a fánkok, kicsit lejjebb veszem a hőmérsékletet és még hagyom pirulni, mert a krém könnyen eláztatja a gyenge tésztát, tehát jó ha roppanósra sül.
Amikor kiveszem a tepsiből azonnal levágom a tetejüket egy recés késsel, hogy kijöjjön a gőz a fánkokból, így nem puhul meg a tészta. Ezután már hamar kihűl. A krém közben jól lehűlt, betöltöm a fánkokba, ha kell kikaparom a benne lévő hártyát, hogy még több krém férjen bele. Visszateszem a kalapjukat, amit vaníliás porcukorral szórok meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.