Előkészítés: Bő, lobogva forró sós vízben, kifőzzük a tortellinit, a csomagon található utasítás szerint. Leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, és lecsepegtetjük. A húst megmossuk, szárazra töröljük, és kb. akkora szeletkékre, vágjuk, mint a tortellini. A paradicsomot megmossuk, szárazra töröljük és kettévágjuk. A bazsalikomot megmossuk, apróra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítunk 1 evőkanál olívaolajt, a húsdarabkákat 3-4 perc alatt átsütjük benne, majd kiszedjük, és megszórjuk sóval, borssal. A bazsalikomot összekeverjük az ecettel, a maradék olajjal, sóval, borssal ízesítjük. Kis nyársakra feltűzünk egy fél paradicsomot, egy tortellinit, egy szeletke húst, majd tortellinivel és paradicsommal zárjuk a sort. Ezt addig ismételjük, amíg a hozzávalók elfogynak. A kis nyársakat nagy tálra helyezzük, meglocsoljuk a bazsalikomos mártással, és tálaljuk.
Munka: kb. 40 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.