Elkészítés: A lisztet a cukorral és a sütőporral elkeverjük, kétfelé vesszük.
A vaj felével (hidegen) kikenünk egy közepes nagyságú tepsit, majd rászórjuk a lisztes-cukros keverék felét.
A túrót elkeverjük a mazsolával, a citromhéjjal és a vaníliás cukorral. Egyenletesen elosztva rászórjuk a lisztes keverékre, erre jön a maradék lisztes cukor.
A 3 tojást, a langyosra melegített maradék vajat és a 4 dl tejet alaposan kikeverjük, és ráöntjük a tésztára.
Lassú tűzön sütjük, kihűlés után szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.