Elkészítés: A tésztához a tojást, a cukrot és a margarint összekeverjük, majd a sütőporos lisztet hozzágyúrjuk, hogy könnyen kezelhető tésztát kapjunk. A nyusziformákat kikenjük, és egyenletesen belenyomkodjuk a tésztát, de nem kell túltölteni, mert egy kicsit feljön a sütőportól. Közepes lángon megsütjük.
A bevonathoz a fehércsoki felolvasztom, kicsi étolajjal elkeverem. A kihűlt nyuszikat belemártom, és hagyom szikkadni, majd dekoratív cukormázzal megmintázom. Ötórai teához és kávéhoz is nagyon finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.