Elkészítés: A tésztához a tojásokat 4 evőkanál forró vízzel habosra keverjük. Beleszórjuk a cukrot, vaníliás cukrot, majd a sütőporral elkevert lisztet és darált mogyorót. A tésztát tortaformában 180 fokon, előmelegített sütőben 30 percig sütjük.
A töltelékhez a pudingot a cukorral és 3,7 dl tejjel elkészítjük. Ha kihűlt, belevekerjük a margarint. A mogyorókrémet vízfürdőben felolvasztjuk, belekeverjük a krémbe, majd a porcukrot és a darált mogyorót is hozzáadjuk. A tésztát 3 fele vágjuk, és megkenjük a krémmel. Ha marad krém, a tetejét is megkenjük vele.
A tortabevonót felolvasztjuk (olaj nélkül), hozzákeverjük a mogyorókrémet, és a tortára kenjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.