Elkészítés:
1. A krémhez meglangyosítjuk a tejszínt, beletördeljük az étcsokit, a kávéport is hozzáadjuk, és addig keverjük, míg a csoki elolvad. 3-4 órára hűtőbe tesszük.
2. A kihűlt piskóta köré visszapattintjuk a tortakarimát, meglocsoljuk a kávéval, és 1 evőkanálnyi kivételével a reszelt csokit is rászórjuk.
3. A krémet elektromos habverővel felverjük, és a tésztára kenjük. Fél órára hűtőbe tesszük.
4. A díszítéshez a tejszínt a vaníliás cukorral és a fixálóval felverjük, a lehűtött tortára simítjuk. A fehér csokit krumplihámozóval a tejszínre forgácsoljuk, végül a félretett evőkanálnyi reszelt étcsokit is rászórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.