Elkészítés: A csirkemellett vágjuk szeletekre, és fólia között klopfoljuk meg kicsit.
Reszeljük le 2 narancs héját, és egy kistányérban keverjük össze a mustárral és 2 evőkanál olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. A pácba forgassuk a kiklopfolt csirkeszeleteket, alaposan, jusson mindenhová.
Hevítsünk fel egy grillserpenyőt, majd mikor már forró, oldalanként 5-6 percig süssük a hússzeleteket.
A vegyes salátaleveleket - miután megtisztítottuk - tegyük egy nagy tálba, a narancsot filézzük ki – egy tál felett tegyük, hogy a kicsurgó narancslevet is felhasználhassuk, ezt csurgassuk a salátalevelekre, adjuk hozzá a filézett narancsot, valamint locsoljuk meg kevés olívaolajjal. A céklát ízléses gerezdekre vagy kockákra vágva adjuk a salátához, sózzuk,borsozzuk,forgassuk össze.
A csirkeszeleteket vágjuk csíkokra, halmozzuk a salátára, és tálaljuk rögtön, amíg a hús meleg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.