Elkészítés: Lényeg az egy nap pihentetés. Amikor megveszed a szép csirkecombot, félbevágod, lemosod... fűszerezd be a csirkés fűszerrel, meg a finom provance-ival, ja ezt helyetesítheted, kakukkfű, majorranna, bazsalikom felhasználásával is. Utána elég vastagon kend be mustárral. Tedd be egy kivajazott jénai edénybe, és öntsd rá a tejszínt. Most költözzenek be a frigóba másnap 11-ig. Ekkor vedd ki, rakd be a sütőbe. Fél 1-re kész is, csak közben az utolsó 20 percben vedd le a fedőt a jénairól. Hozzá csinálj sült zöldséget, rizs vagy újkrumplit.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.