Elkészítés: A húst 8 szeletre vágjuk, kissé kiverjük, sózzuk, majd kiolajozott tepsibe egymás mellé rakjuk. A mustárral megkenjük. A töltelékhez a májat és a gombát apróra vágjuk, majd az olajon keverve pirítjuk. A zsemléket hideg tejbe áztatjuk, majd kifacsarjuk. A főtt tojásokat apróra vágjuk, és a gombás májjal és a zsemlével összedolgozzuk. Kissé megsózzuk, borsozzuk, a majorannát és a petrezselymet is hozzáadjuk. Végül a főtt zöldségeket is belekeverjük. Ezt a tölteléket a hússzeletekre halmozzuk, majd gazdagon bevonjuk tejföllel. Közepesen forró sütőben (kb. 180 fok) kb. 30 perc alatt megsütjük. Bármilyen körettel tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.