Elkészítés: A hagymát szálasra vágjuk, és megdinszteljük kevés olajon, hozzáadjuk a ledarált csirkemellet, majd fehéredésig, kevergetve pároljuk.
A paradicsom bőrét éles késsel megvágjuk, 30 másodpercre lobogó, majd jéghideg vízbe dobjuk, így könnyebben le tudjuk húzni a héját. Kockára vágjuk, és hozzáadjuk a párolt darálthúshoz, sózzuk, borsozzuk, csomborral ízesítjük, és addig főzzük, amíg a leve elpárolog.
A padlizsánt és a tököt meghámozzuk, ujjnyi vastag karikákra vágjuk, lesózzuk, és félretesszük 10 percre.
Papírtörülközőre szedjük a karikákat és alaposan leitatjuk róluk a nedvességet.
Egy serpenyőben olajat forrósítunk, és barnára sütjük a lesózott zöldségeket, ismét papírtörülközőre szedjük, és alaposan leitatjuk a fölösleges olajat, amit magába szívott.
A krumplit megfőzzük, meghámozzuk és karikára vágjuk.
A hozzávalókból elkészítjuk a sajtos bechamel mártást.
Következik az összeállítás: egy tűzálló tál aljára terítjük a krumplikarikákat, ráöntjük a fele húsmennyiséget, meglocsoljuk sajtszósszal, padlizsánkarikák következnek, a maradék csirke, ismét sajtszósz. Végezetül betakarjuk a tökkarikákkal, és rásimítjuk a sajtszószt.
Forró sütőben 15-20 percet sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.