Előkészítés: A zabpelyhet a mogyoróval ledaráljuk, és összekeverjük a szezámmaggal. Lereszeljük a csokoládét.
Elkészítés: Zsiradék nélkül megpirítjuk a magokat egy teflon serpenyőben. Tányérra borítjuk, és kihűtjük. A vajat habosra keverjük, és beledolgozzuk a mézet, a magokat és a csokoládéreszeléket. Fahéjjal ízesítjük, kis tálkákban a kalácshoz kínáljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 1800 kJ/430 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.