Elkészítés: A vajat, cukrot, vaníliaaromát és a tojást keverjük habosra. A kakaós, sütőporos lisztet és a tejet felváltva adagoljuk a masszához. Osszuk el a masszát 4 kivajazott és sütőpapírral bélelt 20 cm-es tortaformába, és 25 percig süssük, vagy tűzpróbáig (4-es fokozat). A krémhez gőz fölött olvasszuk meg a csokit a vajjal. Vegyük le a tűzről, és adjuk hozzá a porcukrot, rumot és a tejfölt, és alaposan keverjük össze.
Végül kenjük meg a tortalapot lekvárral, majd csokikrémmel. Tegyük rá a következő tortalapot, és ismét lekvár, majd csokikrém következik. Az utolsó tortalapra már csak csokikrémet tegyünk, és az oldalát is kenjük be a maradék krémmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.