Elkészítés: Habosra keverjük a cukrot a vajjal meg a tojások sárgájával, hozzákeverjük a lisztet és a tojások habbá vert fehérjét. Kétfelé osztjuk, az egyik felét kakaóval keverjük el. A tepsibe felváltva öntünk 1 barna tésztacsíkot 1 sárgával, és a sütőben közepes tűznél megsütjük. Ha kihűlt, cukormázzal vonjuk be, amelyhez a porcukrot addig keverjük a citromlével meg a 2 evőkanál vízzel, míg fényessé válik, és még melegen a tésztára simítjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.