Előkészítés: A hússzeleteket kiverjük, őrölt borssal meghintjük, olajjal megkenjük, és lefedve, hűtőszekrényben legalább egy napon át érleljük.
Elkészítés: A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk. A mártáshoz a narancsokat megmossuk, héjukat lereszeljük, levüket kifacsarjuk. A narancslevet (2 dl), a narancsok a héjával és kifacsart levével összekeverjük, hozzáadjuk a ketchupot, a mézet, a mustárt, a Worchester mártást, a fokhagymát és a pirospaprikát. Kis lángon a felére beforraljuk. A hússzeleteket a narancsos mártással megkenjük, és rostlapon megsütjük. Tálalás előtt a maradék mártást is ráöntjük. A gyümölcsöket megtisztítjuk, megmossuk, falatnyi darabokra vágjuk. A vajat felforrósítjuk, megforgatjuk benne a gyümölcsöket, és a húshoz kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: másnap
1 adag: 683 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.