Elkészítés: A paradicsomot megmossuk, felszeleteljük. A hagymát megtisztítjuk, karikákra vágjuk. Az egyik narancsot alaposan megmossuk, a héjának a felét vékonyan lereszeljük, majd az összes narancsot kifilézzük, azaz vastagon meghámozzuk, és a hártyák közül kivágjuk a gyümölcshúst, a lecsepegő levet felfogjuk. A petrezselymet leöblítjük, felaprítjuk. A fokhagymát meghámozzuk, áttörjük.
A csicseriborsót lecsepegtetjük, összekeverjük az olajbogyóval és a hagymával, és óvatosan összeforgatjuk a paradicsommal és a narancsfilével.
A fokhagymát elkeverjük a felfogott narancslével, a narancshéjjal, az ecettel és az olívaolajjal. A salátára locsoljuk, megszórjuk a petrezselyemmel, és összeforgatjuk. Bagettet kínáljunk hozzá.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.