Elkészítés: A paradicsomot megmossuk, felszeleteljük. A hagymát megtisztítjuk, karikákra vágjuk. Az egyik narancsot alaposan megmossuk, a héjának a felét vékonyan lereszeljük, majd az összes narancsot kifilézzük, azaz vastagon meghámozzuk, és a hártyák közül kivágjuk a gyümölcshúst, a lecsepegő levet felfogjuk. A petrezselymet leöblítjük, felaprítjuk. A fokhagymát meghámozzuk, áttörjük.
A csicseriborsót lecsepegtetjük, összekeverjük az olajbogyóval és a hagymával, és óvatosan összeforgatjuk a paradicsommal és a narancsfilével.
A fokhagymát elkeverjük a felfogott narancslével, a narancshéjjal, az ecettel és az olívaolajjal. A salátára locsoljuk, megszórjuk a petrezselyemmel, és összeforgatjuk. Bagettet kínáljunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.