Előkészítés: A csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük, és sóval, borssal bedörzsöljük. A mandulát hosszában kettévágjuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, és a csirkemellek mindkét oldalát 5-5 percig pirítjuk. Az utolsó két percre hozzákeverjük a mandulát. Kiszedjük, és hűlni hagyjuk. A salátákat alaposan megmossuk, lecsepegtetjük, és falatnyi darabokra tépkedjük. A pórét megmossuk, és ferdén vékony karikákra vágjuk. Fél narancs levét kinyomjuk, a többit vastagon meghámozzuk (a fehér héját is levágjuk), és a narancsot karikákra vágjuk. A narancslevet elkeverjük a joghurtos salátaöntettel, sóval és borssal ízesítjük. A salátákat szétosztjuk négy tányérra, rátesszük a húst és a mandulát, elosztjuk rajta a narancsot, és leöntjük az öntettel. Azonnal tálalhatjuk
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.