Elkészítés: 1. Sütőt 170 fokra melegítjük.
2. A narancs héját lereszeljük, majd kettévágjuk, a levét kifacsarjuk.
3. A tortaformát kiolajozzuk, sütőpapírral az alját kibéleljük.
4. A margarint habosra kikeverjük a cukorral és a reszelt narancshéjjal.
5. A tojásokat felverjük, és folyamatos kevergetés mellett a vajhoz adjuk.
6. A kakaóport egy kis edényben meleg vízzel csomómentesre keverjük, hozzáöntjük az előzőekhez.
7. Beleszitáljuk a liszt felét, belekeverni a sütőport és a joghurtot, összedolgozzuk.
8. Rászitáljuk a maradék lisztet, és a narancs levét is beleöntve elkeverjük.
9. Az előkészített formába öntjük, és 1 órán át sütjük. Ha elég ruganyos, a tortaformában hűljön ki, ha nem, süssük tovább!
10. Ha kész, körbevágjuk késsel, rácsra borítjuk, hogy tovább hűljön.
11. A mázhoz gőz fölött megolvasztjuk a kétféle a csokit, majd levesszük a tűzről, és belecsorgatjuk a tejszínt, elkeverjük. Ha kihűlt és besűrűsödött, a tortalapra simítjuk. Érdemes a tetejét csokireszelékkel díszíteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.