Elkészítés: A kacsát vajon megpirítjuk, közben barnasörrel locsoljuk. A narancsokat megpucoljuk, gerezdjeire bontjuk, és a gerezdeket félbevágjuk. A kacsát megsózzuk és 2 narancsnak megfelelö szeletet és héjat hozzáteszünk, majd letakarva kis lángon tovább sütjük. A maradék narancshéjat apróra vágjuk, forró vízben 3 percig főzzük. Mikor a kacsa kész, a zsírt kimerjük alóla. A főtt narancshéjat, egy narancs levét, a baracklikőrt és a cukrot összekeverjük, majd felfőzzük. A kész kacsát egy tálba rakjuk, a szósszal leöntjük. Petrezselyemmel, esetleg narancshéjdarabokkal tálaljuk. Köretként párolt zöldséget és rizst kínálunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.