A zúzott fokhagymát és a reszelt gyömbért a vajon megfuttatjuk, majd a megtisztított, felszeletelt sárgarépákat is mellédobjuk, és nagy lángon enyhén pirítjuk.
A korianderrel és a fahéjjal megszórjuk, sózzuk, átkeverjük, és annyi folyadékkal, ami egy ujjnyival ellepi lassú tűzön fedő alatt puhára főzzük.
A narancsok levének cca. háromnegyedét hozzákeverjük, és a kakukkfüvet is beletesszük, 1-2 percig főzzük még, majd a tejszínt is hozzáöntjük, és botmixerrel vagy turmixszal pürésítjük (kakukkfű ágakat kivesszük).
A tűzről levesszük, és a maradék narancs levét illetve a citromot ezután hozzákeverjük, ha túl sűrű lenne, folyadékkal hígítjuk. Kakukkfű levelekkel megszórjuk.
A kenyereket a felvert tojásban megforgatjuk, és a kókuszzsírban megsütjük. Még forró állapotában a sajttal meghintjük és a leveshez kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.