A zúzott fokhagymát és a reszelt gyömbért a vajon megfuttatjuk, majd a megtisztított, felszeletelt sárgarépákat is mellédobjuk, és nagy lángon enyhén pirítjuk.
A korianderrel és a fahéjjal megszórjuk, sózzuk, átkeverjük, és annyi folyadékkal, ami egy ujjnyival ellepi lassú tűzön fedő alatt puhára főzzük.
A narancsok levének cca. háromnegyedét hozzákeverjük, és a kakukkfüvet is beletesszük, 1-2 percig főzzük még, majd a tejszínt is hozzáöntjük, és botmixerrel vagy turmixszal pürésítjük (kakukkfű ágakat kivesszük).
A tűzről levesszük, és a maradék narancs levét illetve a citromot ezután hozzákeverjük, ha túl sűrű lenne, folyadékkal hígítjuk. Kakukkfű levelekkel megszórjuk.
A kenyereket a felvert tojásban megforgatjuk, és a kókuszzsírban megsütjük. Még forró állapotában a sajttal meghintjük és a leveshez kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.