Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját a porcukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, az olajat, a kakaóport és végül a kemény habbá vert tojásfehérjét. Kikent, lisztezett tortaformába töltjük a tésztát, és előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez a porcukrot a puha margarinnal habosra keverjük. Belereszeljük a citrom vagy narancs héját, néhány csepp levét, valamint hozzáadjuk a túrót és jól elkeverjük. Ezt kenjük a megsült és kihűlt tésztára.
A mázhoz az üdítőt csomómentesre keverjük a pudingporral és a cukorral, sűrűre főzzük, és bevonjuk vele a torta tetejét. Hűtőben néhány órát állni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.