Elkészítés: 4 kisebb, vékony héjú narancsot alaposan megmostam,
kettévágtam, és a levét kipréseltem, átszűrtem. 1 sárgarépát megtisztítottam és kipréseltem.
A narancskalapokat óvatosan megtisztítottam a fehér belsejüktől, vigyázva, hogy ne lyukadjanak ki. Vízzel kimértem a térfogatukat.
Összekevertem a leveket, kipótoltam dobozos narancslével, hogy meglegyen a 3 dl (amennyi az össztérfogat volt), tettem bele 1 kanál cukrot és 1 púpozott kanál zselatint. Óvatosan felmelegítettem (nem forraltam), és beöntögettem a stabilan megtámasztott narancshéjakba.
Hűtöttem, szeleteltem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.