Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a többi hozzávalót. Összedolgozzuk, és kikent, lisztezett tepsiben, előmelegített sütőben kisütjük.
A krémhez a fehérjét gőz felett kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a porcukrot, és amikor jó kemény, a kihűlt barna tésztára kenjük.
A csokimázhoz a cukrot, a kakaót a tejjel kis lángon sűrű krémmé főzzük, majd a tűzről levéve beletesszük a margarint és elkeverjük. Még melegen a fehér krém tetejére öntjük.
Néhány órát pihentetjük, majd kockára vágva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.