Elkészítés: Először kis vajat forrósítunk, és a felkarikázott kolbászt szépen, óvatosan megsütjük, de vigyázva, meg ne égjen. Ha ez rendben, a nagyjából egyenlő darabokra vágott hagymát, zellert és kaliforniai paprikát rátesszük, megfonnyasztjuk. Mindezek után az apróra vágott paradicsomot is mellédobjuk, majd a püréből is teszünk rá egy keveset, mehet bele a fokhagyma is. Adunk nekik 1-2 percet, majd hozzáadjuk a rizst, felöntjük az alaplével, melyet - ha elfőtt - pótolunk.
Jöhetnek a fűszerek, majd az apróra kockázott csirkemellfilé, de ha más van, az is mehet, csak arra figyeljünk, hogy az eltérő húsoknak eltérő a főzési idejük.
Ha minden megfőtt, már csak tálalni kell.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.